BENVINGUT A LA PÀGINA WEB DE CASA RURAL EL TORN

BUSQUES UNA CASA RURAL PER L’EMPORDÀ? PERFECTE, JA l’HAS TROBAT.

Enoturisme

El Torn, deu el seu nom a una eina que s´utilitza en la construcció de les botes de vi, i precisament als baixos de la casa hi tenia el taller un dels darrers boters de la comarca.

Per aquest motiu, per la dedicació de la família al conreu de la vinya i per la llarga tradició vinícola d´aquesta part de l´Empordà, que dona vins d´excel·lent qualitat, des de la casa rural us proposem la possibilitat de conèixer els vins de la D.O. Empordà fent visites als cellers de la zona.

La tradició vinícola de la comarca ve de fa molt temps, això, junt amb la idoneïtat del terreny i a les noves tecnologies i coneixements, ha permès que s´elaborin vins de gran qualitat. 

Els vins de la D.O. Empordà

Hi han proliferat els cellers de nova creació, així com la renovació dels antics, fins arribar actualment a 42 cellers i cooperatives. Cal destacar que el prestigiós sommelier Robert Parker de la revista “The Wine Advocate” ha puntuat 28 vins de la D.O. Empordà per sobre dels 90 punts, tot un reconeixement a l´esforç i a la feina ben feta.

Visites a cellers

Des de El Torn, us proposem visites a cellers de la D.O. Empordà, recomanant-vos algun celler de Garriguella mateix o de l´indret que vosaltres trieu, on podreu gaudir de la visita i del tast dels vins.
Per als que vulgueu conèixer més, hi ha la possibilitat de fer visites organitzades que incloguin la visita a 1, 2 o més cellers. L´itinerari també pot incloure visites al indrets mes representatius de l´Empordà, podent crear així rutes al vostre gust i conveniència. Una altra manera de conèixer la comarca!

Oli

No fa massa temps s´ha creat la Denominació d´Origen Protegida Oli de l´Empordà, que agrupa els molins d´oli d´oliva de la comarca. A l’igual que com ha passat amb els vins, l´aplicació de noves tecnologies i coneixements, junt amb la tradició mil·lenària del conreu de l´olivera, ha permès elaborar olis d´excel·lent qualitat, reconeguts arreu.
Des de la casa rural també us proposem la possibilitat de visitar aquests molins i trulls, i donar a conèixer els olis que s´hi elaboren.

Adreça: Plaça de l’Església, 4, 17780 Garriguella, Girona Telèfon: 972 55 21 37

Avis Legal